Ένας απο τους ποιό γρήγορους και ποιό εύκολους τρόπους, με σίγουρη επιτυχία για την διαφημιστική σας καμπάνια και για την προώθηση των υπηρεσιών/προϊόντων, είναι η μαζική αποστολή e-mail.

Δώστε μας τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή ζητήστε μας να συλλέξουμε εμείς e-mail ανάλογα με τον κλάδο σας και εμείς θα δημιουργήσουμε για εσάς το κατάλληλο μύνημα για την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών της επιχείρησής σας ή ακόμη και για την προώθηση του ιστοτόπου σας.

Γιατί εμας ;

Είμαστε απο τους λίγους που μπορούμε να συλλέξουμε e-mails σε σύντομο διάστημα. Τέρμα τα e-mails τα οποία για τις εικόνες πρέπει ο παραλήπτης να πατάει κουμπιά για να τις δει. Τέρμα τα e-mails σε html μορφή. Οι εικόνες και το κέιμενο έρχονται σαν ένα κανονικό μύνημα.

Κόστος

Το κόστος της υπηρεσίας υπολογίζεται κατά περίπτωση ανάλογα με το πλήθος των μηνυμάτων και των αποδεκτών. Ενδεικτικά έως 2000 παραλήπτες και 12 δελτία τον χρόνο ανεξαρτήτως το μέγεθος του μηνύματος ανέρχεται στα 200,00€

Επικοινωνείστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη δική σας λύση.

Facebook

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την InfonetGroup με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης - ΠΠΔ